Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Genshin Impact, Lore Fragmanı ile Azhdaha Hikayesini Açıkladı

Genshin Impact için yeni bir tanıtım fragmanı, bu hafta 1.5 güncellemesinde eklenen yeni haftalık boss karakteri Azhdaha hikayesini açıkladı.

Genshin Impact için yeni bir tanıtım fragmanı, 1.5 oynanış güncellemesinin son sürümünün ardından Azhdaha hikayesini açıkladı. Bu bilgi fragmanı, oyunculara yeni oyun içeriği için önemli arka plan bilgileri verirken, tanıtım Liyue bölgesinde daha fazla ayrıntıya girdi. Bu fragman, MMORPG’yi ilk kez almak isteyen oyuncular için de harika bir giriş noktası görevi gördü.

Genshin Impact, oyun yalnızca 2020’nin sonlarında piyasaya sürülen ve oyuncu sayısı ve gelir açısından rekorları kıran, önde gelen ücretsiz çevrimiçi çok oyunculu RPG. Genshin Impact, Eylül 2020’de piyasaya sürüldüğünden bu yana 1 milyar doların üzerinde hasılat elde etti. Bu para, gacha oyunlarından para kazanma yoluyla elde edilebilecek ögelerin oyun içi satışlarından elde edildi. Gacha mekaniği içerisinde daha fazla rol için para ödeyen oyuncuların daha nadir ve daha güçlü karakterler elde etme şansı daha yüksek.

Genshin Impact 1

Genshin Impact’in YouTube’unda yayınlanan fragmanın başlığı “Through the Eyes of a Dragon” ve Azhdaha ‘nın Geo Archon Rex Lapis tarafından dünyadan serbest bırakılmasına odaklandı. Liyue’ye giden oyuncular bu isimlere aşina olabilir ancak bu fragman bilgide çok ihtiyaç duyulan bazı bilgileri doldurmaya yardımcı oldu.

Bu fragman, efsanevi canavarı efsanenin merkezine yerleştirerek ve Liyue halkı için gerçekten ne kadar önemli olduğunu gösteren Liyue bölgesi için yaratılış hikayesini anlattı. Bu canavara karşı savaşan oyuncular bu ejderhayı çok iyi tanıyacak. Azhdaha, son 1.5 güncellemesinde haftalık bir boss ve Zhongli hikaye görevini tamamlayarak kilidi açılacak.

Story Teaser: Through the Eyes of a Dragon | Genshin Impact

Fragmanda, Genshin Impact’in yeni karakteri Geo Archeon Rex Lapis, boss canavarı yerden salıveriyor ve yıllarca savaşlarda onunla birlikte savaşıyor. Fragman bunu iki perspektifle gösteriyor: anlatıcı ve Rex’in kendisi. Her ikisi de hikayenin farklı yönlerini gösteriyor, biri Liyue’deki yaratılışın ana mitosu ve canavarın bilgileri her ikisinde de yer alıyor. Ejderhaya acıyan, onu serbest bırakan ve dünyayı görmesini sağlayan Rex’ti. Ejderhanın Gezgin için nasıl bir boss canavar haline geldiği hala bilinmiyor ve daha fazla bilgiye ihtiyaç var. Bölgedeki gelecekteki güncellemeler bunu daha fazla doldurabilir.

Serenitea Pot da dahil olmak üzere oyuna bir ton yeni içerik ekleyen son 1.5 Genshin Impact güncellemesinde olanların hepsi bu değildi. Bu pot, oyuncuların kişisel bir alemde kendi evlerini yaratmalarını sağlayacak. Bu güncellemede yeni silahlar, tarifler, canavarlar, eserler, görevler ve tamamlanacak alan adlarının yanı sıra daha fazla karakter de yer aldı. Bu güncelleme, oyuncuları Genshin Impact’e yepyeni bir bölge ekleyerek şimdiye kadar mevcut olan üçüncü bölge haline getirdiği söylenen 1.6 güncellemesine kadar ilerletecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.