Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Genshin Impact: Hu Tao Çıkış Tarihi Belli Oldu

Genshin Impact oyuncularının merakla beklediği karakterlerden biri olan Hu Tao'nun çıkış tarihi belli oldu.

Fragmanı YouTube kanallarında yayınladıktan sonra, resmi Genshin Impact Twitter hesabı, gelecek karakter Hu Tao için önceden sızdırılan çıkış tarihini doğruladı. Aylarca süren spekülasyonlardan sonra, resmi Genshin Impact Youtube kanalı nihayet yeni karakter Hu Tao’yu ortaya çıkardı. Fragman şimdiden sadece iki gün içinde iki milyondan fazla görüntüleme topladı ve bu da muhtemelen oyundaki hayranların en sevdiği karakterlerden biri olacağını kanıtlıyor.

Genshin Impact: Hu Tao

Hu Tao, ilk etapta duyurulmamış olsa da, Xiao ve Keqing bannerlarını getiren 1.3 güncellemesinin bir parçası olacak. Pek çok hayran, 1.3’ün ilk aşamasından itibaren yokluğunun ana nedeninin, temasının ölümle ilgili olması ve Çin Yeni Yılı (Xiao ve Keqing afişleri) ile ölüm temalı konuları eşleştirmenin Çin kültüründe tabu olarak görülmesi olduğunu düşünüyor.

Önceki yazılarımızın bazılarında, birkaç sızıntının çıkış tarihinin 2 Mart’ta olabileceğinin ortaya çıktığından bahsetmiştik. Resmi Genshin Impact Twitter hesabı nihayet daha önce belirtilen tarihi doğruladı. Yeni karakter 2 Mart 2021 tarihinde oyuna gelmiş olacak.

Mihoyo ayrıca Hu Tao’nun banner’ında yer alacak üç-dört yıldızlı karakterleri açıkladı:

  • Xingqui
  • Chongyun
  • Xiangling

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.