Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Genshin Impact, Google Play’de Yılın En İyi Oyunu Ödülünü Kazandı

Google Play en son yaptığı açıklama ile birlikte Yılın En İyi Ödülünü, Genshin Impact'e verdiklerini açıkladı.

Çinli oyun stüdyosu miHoYo tarafından geliştirilen, Zelda: Breath of the Wild‘dan ilham alan açık dünya oyunu Genshin Impact, Google Play‘den Yılın En İyi Oyunu ödülünü aldı. Google Play yayınladığı duyuruda “En İyi Oyun olarak ödüllendirilen herhangi bir oyun, beklentileri aşmalı ve ilgi çekici, erişilebilir, türü tanımlayan deneyimler sunmalıdır. Neyse ki, bu yılın galibi tüm bunları hiçbir şey kaçırmadan yapıyor. 2020 Yılının En İyi Oyunu Genshin Impact.” dedi.

Genshin Impact Google Playde Yilin En Iyi Oyunu Odulunu Kazandi 1

Google Play “İnişli çıkışlı tarlalara ve hareketli şehirlere bağlanarak, yüksek tepelerden görkemli manzaraları içinize çekin. Teyvat’ın engin açık dünyası, cesur gezginlerden oluşan bir ekip toplarken ve elementlere komuta etme konusunda bilgi ararken keşfetmeniz için size olanak sağlar. Genshin Impact, büyük ölçeği ve hırsıyla bizi büyülemeyi başardı. Zengin detaylara sahip, son derece güzel bir dünyada karakterleri ekibinize alın ve birlikte savaşın. Çatışmalar oldukça hızlı ve akıcıdır, bu da her dövüş için bir gösteri sunuyor. Basitçe söylemek gerekirse, bu yıl oynadığımız en iyi oyun bu.” diyor.

Gerçekten de Genshin Impact, oynaması ücretsiz bir oyun olduğunu düşündüğünüzde etkileyici bir oyun, oyun hakkında daha önce yapmış olduğumuz inceleme yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Genshin Impact, PC, Android, iOS ve PlayStation 4’te oynanabilir. Ayrıca oyun PlayStation 5’de 3360×2160 çözünürlükte 60 FPS’de oynanabiliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.