Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Genshin Impact 1.6 Güncellemesi İle Klee Banner Yeniden Sunulacak

Son derece popüler Anime temalı RPG oyunu Genshin Impact için 1.6 güncellemesi ile birlikte gelecek olan Klee'nin yetenekleri ortaya çıktı.

MiHoYo’nun gacha tabanlı popüler RPG oyunu Genshin Impact, kısa sürede oyun endüstrisindeki önemli bir konuma yerleşti. Düzenli güncellemelerle oyun, oyuncuları uzun süre meşgul edecek bol miktarda içeriğe sahiptir.

Genshin Impact

Son haftalarda oyun için iki büyük güncelleme yayınlandı. 1.4 Güncellemesi yeni bir karakter Rosaria ekleyip Venti’yi geri getirirken, 1.5 Güncellemesi tamamen yeni bir konut sistemi ekledi. Üstelik yeni gelen güncellemeler ile birlikte iki yeni karakterimiz var, Eula ve Yanfei.

Bir sonraki güncelleme biraz uzakta ve Haziran ayından önce alamayacağız. Bununla birlikte, kapalı beta başladığından beri, ondan ne bekleyeceğimizi zaten biliyoruz. Yeni bir karakter Kazuha dışında, Yaz Adaları olarak bilinen yeni bir grup ada oyuna katılacak. 1.4 ve 1.5 güncellemesi bir kenarda dursun, bugün 1.6 Güncellemesi ile ilgili bir sızıntımız daha var.

Popüler Genshin Impact sızıntıcısı olan Lumie, Klee’nin oyuna 1.6 banner’da katılabileceğini açıkladı. Ayrıca Klee’nin Kazuha’dan sonra çıkacağı belirtiliyor, bu da bunun oyunda çıkacak ikinci banner olabileceği anlamına gelebilir.

Bu, birçok kişi Klee banner’ının yeniden yayınlanmasını beklediği için hayranlar için oldukça iyi bir haber olmalı. Klee hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, aşağıda yetenekleri görebilirsiniz.

  • Chained Reactions
  • Explosive Frags
  • Exquisite Compound
  • Sparkly Explosion
  • Nova Burst
  • Blazing Delight

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.