Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Genji, Heroes Of The Storm’a Geliyor

Heroes of the Storm, Oerwatch'tan büyük bir transfer gerçekleştiriyor.

Heroes of the Storm, 2.0 güncellemesi ile adeta yepyeni bir oyuna dönüştü ve kapsamını da iyice genişletmeye başladı. Diablo II‘den Cassia‘yı karakter havuzuna dahil eden oyun, şimdi de Overwatch’tan Genji’yi bünyesine katıyor. Overwatch’ta sergilediği pek çok yeteneğe Heroes of the Storm’da da sahip olacak Genji, uzun mesafeli bir suikastçi rolü üstlenecek.

genji

Cyber Agility özelliği sayesinde tek ya da çiftli atlayışlarla düşmanlarınıza yaklaşabilir ya da onlardan kaçabilirsiniz. Shuriken özelliği ile üş shurikeni aynı anda atarak uzak mesafeden üç farklı düşmanı vurabilir ya da yakın mesafeden bir düşmana üç shuriken ile hasar verebilirsiniz. Özelliğin üç şarjı, geri dolum süresi tamamlanınca aynı anda doluyor.

Deflect ile hasar almaktan korunup, sürekli hasar aldığınız alanlarda da karşı tarafa hasar verebileceksiniz. Swift Strike ile de aynı Overwatch’ta olduğu gibi uzun bir yol alabilir ve önünüze çıkan düşmanlara hasar verebilirsiniz.

genji heroes of the storm 1

Green Dragonblade ile öne doğru ölümcül yeşil bir kesik atabilirsiniz. Bu saldırı Swift Strike’ın geri dolum süresini resetliyor böylece saldırı ile düşmanınızı öldüremezseniz Swift Strike ile yeniden deneyebilirsiniz.

X Strike ile kısa süreliğine hasar almayan Genji, X biçiminde bir saldırı gerçekleştiriyor. İlk kesikten kurtulabilen düşman parçalanmaktan da kurtulmuş sayılıyor fakat bu pek kolay değil.

genji heroes of the storm 2

Yine Overwatch haritalarından biri olan Hanamura da oyuna ekleniyor. İki ayrı koridordan oluşacak olan haritada, görevin kontrolünü sağlamadıkça ana çekirdeğe saldırı gerçekleştiremeyeceksiniz. Bu haritadaki görev, Overwatch’taki Payload görevlerinin sistemi ile aynı olacak. Bu haritada güçlü ve robotik bir samuray boss olacak. Eğer onu öldürüp kontrol altın alabilirseniz haritanın ortasında savaşarak sizin takımınızın lehine destek sağlayacak. Haritada yer alacak paralı asker kampları da özel yetenekler kazanmanıza yarayacak buff baloncukları üretecek.

genji heroes of the storm 4

Zarya için gelecek yeni kostümü de aşağıda görüntüleyebilirsiniz. Genji ve Hanamura haritası bugünden itibaren beta olarak açılacak, testlerin ardından da ana oyuna eklenecek. Kostümü ve Genji’nin oynanış videosunu aşağıda görebilirsiniz.

genji heroes of the storm 5

Heroes of the Storm - Genji B-Roll Footage

 

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.