Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gelmiş Geçmiş Bütün Xbox One Oyun Kollarının Koleksiyonuna Sahip Olan Oyuncu Kıskançlık Uyandırıyor

Bugüne dek piyasaya sürülmüş özel tasarımlı oyun kollarının tamamını ve çıkmış bütün sürümleri koleksiyonuna dahil eden oyuncuyu görenler bir parça kıskanmıyor değil.

Piyasada bulunan en önemli oyun konsollarından biri olan Xbox One’ın çıktığı ilk günden bugüne dek piyasaya sürülmüş olan bütün oyun kollarını biriktiren oyuncu, onlarca parçanın bulunduğu koleksiyonu ile az da olsa kıskançlık uyandırıyor. Bulunması en zor edisyonların da yer aldığı koleksiyonda, Xbox One için piyasaya sürülmüş oyun kollarının arasından hiçbir model eksik değil. Koleksiyonuna Mayıs 2013 tarihinde başlamış olan EDDS-Xbox isimli oyuncu, 30’un üzerinde koleksiyon parçasına sahip.

Koleksiyonu tamamlamak için gerçekten çok büyük masraf ettiğini tahmin ediyoruz. Çünkü koleksiyonda yer alan parçaların kimileri, konsolun bazı özel edisyonların ait. Onlar tek olarak satılmıyorlar. Kimilerine sahip olmak için Xbox One’ın özel edisyonlarını normalden daha fazla paralar ödeyerek sahip olmak gerekiyor.

Day One modeli ise Xbox One tutkunlarının en zor bulduğu oyun kollarından biri olma özelliği gösteriyor. Koleksiyonunda Day One edisyonuna da sahip olması, bu konuda ne kadar tutkulu ve sabırlı adımlar attığını gösteriyor. Gelecek günlerde Xbox One X’in piyasaya sürüleceği düşünülürse, koleksiyonerin sıradaki parçasını tahmin etmek hiç de zor olmaz.

Aşağıdaki videodan koleksiyonun tamamını görüntüleyebilirsiniz.

Every Xbox One controller ever made!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.