Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Geleneksel ESO – Jester Festivali Başlıyor

Sevilen Jester festivali bir kez daha ESO'da.

The Elder Scrolls Online’da geleneksel olarak artık Jester Festivali kutlanıyor ve bu sene de kaldığı yerden devam ediyor. Etkinlik boyunca oyuncular bolca yeni ödül kazanma fırsatı yakalayacak. Aynı zamanda özel toplanabilir eşyalar alacak ve fazladan tecrübe puanı kazanabileceksiniz. Özellikle karakterini hızlı bir şekilde seviye atlatmak isteyen oyuncular için Jester Festivali kaçırılmayacak bir fırsat.

geleneksel eso jester festivali basliyor 1

The Elder Scrolls Online – Jester’s Festival etkinliği 2 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek. Eğer bu etkinliğe katılmak isterseniz Ebonheart, Vulkhel Guard ve Daggerfall şehirlerinden birinin dışındaki çadırlara gidin. Çadırı bulduğunuzda Jorunn the Skald-King, Queen Ayrenn ya da High King Emeric gibi giyinmiş Jesterlardan biriyle konuşun ve göreve başlayın.

The Jester’s Festival görevini tamamladığınızda Pie of Misrule pasta ödülünü alıyorsunuz ve pastayı her yediğinizde yüzde 100 EXP bonus kazanıyorsunuz. Böylece 2 saat boyunca ekstra tecrübe puanı kazanıyorsunuz. Ayrıca Pie of Misrule’u kullanmak için bir bekleme süresi bulunmuyor ve etkinlik bitene kadar sınırsız tüketebilirsiniz.

Ayrıca çadırlardaki Jesterlardan günlük görevler de alabilir ve karşılığında Jester’s Festival Reward box elde edebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.