Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GeForce NOW, Yeni 3 Aylık Premium Paketini Satışa Sundu! Şaşırtan Fiyat

Bulut oyun hizmeti GeForce NOW’dan sürpriz bir adım geldi. Kullanıcılar, haziran ayından itibaren yeni 3 aylık avantajlı premium paketi aylık 59.9 TL fiyatlandırma üzerinden satın alabilecek.

NVIDIA ve Turkcell ortaklığı ile Türkiye pazarına giriş yapan bulut oyun hizmeti GeForce NOW, 15 Mart itibarıyla ülkemizde hizmet vermeye başlamıştı. Daha önce platformu yurtdışı sunucuları üzerinden kullanan Türk aboneler, artık bu deneyimi Ankara’da konumlandırılan sunucular üzerinden yaşıyor.

Başlangıçta GeForce NOW için üç farklı paket açıklanmıştı: Basic, Lansman Özel 3 Aylık Avantajlı Paket ve Premium. 30 Nisan’da sona eren Lansman Özel Premium Paket 3 aylık 149,7 TL’den abonelik sunmuştu.

GeForce Now paketleri

Premium Paket aylık 74,9 TL’lik bir fiyat etiketi ile gelirken, 1 saatle sınırlı oturum süresi, RTX seçeneği olmadan sınırlı sunucu kapasitesi ile hizmet veren Basic paket ise tamamen ücretsiz.

Özellikle Türkiye fiyatlandırması ile büyük tepki çeken GeForce Now, oyuncuların sesine nihayet kulak verdi. Buna göre kullanıcılar, Aylık 59.9 TL fiyatlandırma üzerinden yeni, 3 aylık avantajlı premium paketi 15 Haziran saat 00:01 itibarıyla satın alabilecekler. Planın toplam fiyatı 179,7 TL olacak. Ayrıca 3 ay bittiğinde aynı fiyattan yenileyebileceksiniz.

GeForce Now fiyat

Yukarıda da belirttiğim gibi erken erişimde sunulan Lansman Özel Premium Paket, 3 ay üzerinden toplam 149,7 TL’lik bir fiyatlandırmaya sahipti. Bu da aylık olarak 75 TL’ye denk geliyordu. Sosyal medyadaki bazı kullanıcılar bu duruma dikkat çekerek, yeni planın erken erişim paketindeki gibi 150 TL’nin altında olması gerektiğini söylüyorlar. Fakat yine de GeForce Now’ın attığı bu adım erişilebilirlik ve bütçe anlamda oldukça değerli.

Siz yeni paketi nasıl buluyorsunuz? Sizce fiyat makul bir seviyede mi? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.