Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Geçtiğimiz Hafta Steam’in En Çok Satan 10 Oyunu Belli Oldu

19-25 Ekim 2020 tarihleri arasında Steam üzerinden en çok satılan 10 oyun belli oldu.

Niko Partners‘in önemli bir oyun analisti olan Daniel Ahmad 19-25 Ekim 2020 tarihleri arasında Steam’de en çok satılan oyunların listesini yayınladı. Listede son dönemlerin en popüler oyunları yer alıyor ve bu oyunların arasında indie oyunlarda kendilerine yer bulmayı başarmış.

Gectigimiz Hafta Steamin En Cok Satan 10 Oyunu Belli Oldu

Video oyunları denilince oyuncuların büyük bir çoğunluğunun aklına ilk gelen yer Steam’dir. Steam platformu CD’ye gerek kalmadan platform üzerinden oyunu satın almanıza ve oyunu indirip oynayabilmenize olanak sağlıyor. Elbette dijital oyun mağazası sadece Steam’den ibaret değil, Epic Games Store ve GOG gibi çeşitli alternatiflerde var ancak oyuncuların büyük bir çoğunluğunun kullandığı dijital oyun mağazası Steam’dir.

Oyun dünyasında önde gelen analistlerden biri olan Daniel Ahmad kendi resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 19 – 25 Ekim 2020 tarihleri arasında Steam’de en çok satan oyunların listesini yayınladı. Şüphesiz son dönemlerin en ünlü oyunlarının yer alıyor olması elbette sürpriz değil. Daniel Ahmad tarafından yayınlanan listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

  1. Phasmophobia VR
  2. Cyberpunk 2077 (Ön Sipariş)
  3. Among Us
  4. The Outer Worlds
  5. Baldur’s Gate 3
  6. Valve Index VR Kit
  7. Grand Theft Auto V
  8. Fall Guys
  9. Hades
  10. Amnesia Rebirt

Listede beni şaşırtan oyunların arasında GTA 5 yer alıyor. Oyun piyasaya çıkalı 5 yıl’dan fazla oldu ve hala satmaya devam ediyor ve bu da Rockstar Games’in hem oyun yapımında hem de pazarlamasında ne kadar başarılı bir şirket olduğunu gözler önüne seriyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.