Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gears 5’in Yeni Güncellemesi Duyuruldu!

Gears 5, Kantus adında yeni bir karakter duyurusu yaptı.

Geçtiğimiz yıl PC ve Xbox One platformu oyuncularına sunulan Gears 5 yeni güncellemesini oyuncularına sunmaya hazırlanıyor. 2020 yılındaki ilk güncellemesini dün duyuran yapım yakında güncellemeyi oyuncuların erişimine açacak.

Gears 5 Yeni Bir Güncelleme Aldı Oyuna Yeni Karakter Eklendi 2

Modern haritalar ve birbirinden farklı karakterler eşliğinde oyunculara aksiyon dolu anlar sunmaya devam eden Gears 5 Eylül 2019’da piyasaya sürüldü. Oyun lansmana çıktı çıkmasına ancak Steam üzerinde oyuncular tarafından ‘karışık’ olarak değerlendirildi. 13 Ocak akşamı yani dün akşam saatlerinde oyuna yeni bir güncelleme geleceği ifade edilirken ayrıca bazı yenilikler sunmayı hedefleyen geliştirici ekip, güncelleme detaylarını da paylaştı.

Oyunun resmi web sayfası üzerinden yapılan güncelleme duyurusunda oyuna yeni bir karakterin geleceğinden söz ediliyor. Yeni kötü adam olarak tanıtılan karakterin adı Kantus olarak belirlendi. Oyunun Operasyon 2 paketine sahip olan oyuncular yeni karaktere ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

Yeni karakterin 4 farklı yeteneğe sahip olduğu ifade edilirken, çeşitli zorluklarda güncelleme 4’ün bir parçası olarak oyunculara sunulurken yeni karakter Operasyon 2’ye sahip olan oyuncuların envanterlerine otomatik olarak eklenecekmiş.

Belirtilen güncelleme bu ay içerisinde hem Xbox One hem de PC platformuna gelecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.