Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gears 5’in Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı!

Gears 5'in Horde modu gösterildi.

Dün Steam’de ön siparişlere açılan ve şu sıralar iki farklı sürüm halinde satışlarına devam eden Gears 5 yeni bir oynanış videosunu oyuncularına sundu. 9 Eylül’de çıkış yapacak olan oyunda 4K grafikler ile ilk kez görüntülendi.

Gears 5’in Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı 2

Serinin en yeni oyunu olarak aylardır beklenmeye devam edilen Gears 5’in çıkışına artık sayılı günler kaldı. Oyuncular tarafından geri sayımların devam ettiği şu günlerde oyunun yeni bir oynanış videosu da yayınlandı. 4K grafik açıları eşliğinde oyunculara sunulan yeni görüntüler de Horde moduna dikkat çekiliyor. Oyun içerisindeki modlardan birisi olacak olan Horde modu oyunculara PvE maçları yapmaya olanak verecek.

Yaklaşık 13 dakikalık bir süreye sahip olan Horde oynanış modu üçüncü şahıs kamera açılarında oyunculara gösteriliyor. Ayrıca görüntüler arasında bazı seçenekler de oyunculara detaylı bir şekilde tanıtılıyor. Yayınlanan videoda hızlı ve tempolu bir şekilde hareket etme, saldırılar düzenleme ve çatışma sahneleri oyunculara gösteriliyor.

Farklı karakterinde yer alacağı yapımda oyuncular erkek ve dişi karakterler seçebilecek, savaşlara öyle katılabilecekler.

Yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Gears 5 - Gamescom 2019 : Horde Gameplay (4K)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.