Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gears 5 Hivebusters Ek Paketi Çıkış Tarihi Açıklandı

Gears 5 için yaklaşan DLC'nin çıkış tarihini artık biliyoruz. Birkaç saatlik oyun sunacak ve seri için bir ton aksiyon özelliği getirecek.

Gears 5 için yaklaşan ek paketinin çıkış tarihini artık biliyoruz. Birkaç saatlik oyun sunacak ve seri için bir ton aksiyon özelliği getirecek.

Bilmeyenler için Gears 5, dördüncü bölümün geliştirilmesinden bu yana The Coalition tarafından aşırı beklenen en çok satan nişancı serisinin beşinci (Gears of War: Judgment adlı ön bölüm sayılmazsa) devamıdır. Gears of War 5’in aksiyonu, Gears of War 4’te yer alan olaylardan sonra geçiyor. Ana karakter, Delmont Walker ile birlikte Sera gezegeninin pitoresk ama tehlikeli bölgelerinde uzun bir yolculuğa çıkan Kait Diaz. Kait, Locust’un kökenleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve ona göre yaşadığı kabusların ardındaki gizemi keşfetmek istiyor, ona göre bir tür mesaj saklıyor.

Önümüzdeki hafta, 15 Aralık’ta (PC, XONE ve XSX/S’de), Gears 5: Hivebusters için yeni genişletmeyi oynayabileceğiz. Tamamlanması yaklaşık 3 saatimizi alacak ve Akrep Takımının intihar görevini anlatacak bir hikaye genişlemesi olacak. Ek paket için belirlenen fiyat 20$. Ancak Türkiye için özel fiyatlandırma alarak Steam üzerinden 32TL olarak satışa çıkıyor. Şunu da belirtelim aynı zamanda Xbox Game Pass Ultimate aboneliğinin bir parçası olacak. Geliştiriciler ayrıca, yaklaşan genişlemenin ana karakterlerini iş başında gösteren bir fragman da hazırladı.

Gears 5 - Hivebusters Launch Trailer

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.