Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Garden Story Steam Üzerinde Demo Olarak Yayınlandı!

Garden Story 21 Aralık'a kadar demo olarak oynanabilir.

Bilgisayar platformu için geliştirilmeye devam edilen Garden Story 2020 yılında lansmana çıkacak. Geçtiğimiz gün demo sürüm olarak oyuncuların karşısına çıkan yapım demo sürümü ile oyunculara yeni bilgiler verdi.

Garden Story Steam Üzerinde Demo Olarak Yayınlandı 2

Macera ve RYO oyunu olarak duyurulan Garden Story 2D grafik açıları ile 2020 yılında karşımıza çıkacak. Rengarenk içerikleri ile oyunculara sürükleyici bir RYO deneyimi sunacak olan yapım tek oyunculu bir oynanışa sahip olacak. Kendine has hikâyesi ile her kesimden oyuncuya hitap edecek olan yapım şuan için sadece İngilizce dil desteğine sahip olacak gibi görünüyor.

12 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasında Steam üzerinde yer alan demo tamamen ücretsiz olacak. Steam hesabı olan tüm oyuncular demoyu deneyimleyeblecek ve oyun hakkında yeterli bilgi sahibi olabilecekler. 21 Aralık’tan son oyunun geliştiricisi Picogram demoyu erişimden kaldıracakmış.

Çeşitli diyalogların da yer alacağı yapımda oyuncular ilerlemeye çalışacak, diğer bir yandan da görevleri başarmak için ter dökecekler. Komşularımıza da yardım edeceğimiz yapımda 4 farklı bölgeyi keşfedecek, Rot adı verilen alanın gizemini çözmeye çalışacağız.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows Vista or greater
  • İşlemci: 2 Ghz
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: 256 mb video memory, shader model 3.0+
  • DirectX: Sürüm 10
  • Depolama: 100 MB kullanılabilir alan

Garden Story Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.