Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gaming İstanbul’da Ubisoft Piyasaya Çıkarmadığı Oyunlarını Sergileyecek!

Gaming İstanbul 2018'de Ubisoft beklenen Far Cry 5'i ilk kez oyunculara sunacak.

Ülkemizin en büyük Dijital Oyun Fuarı olan Gaming İstanbul 2018 birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan oyun fuarına Ubisoft’ta katılacağının müjdesini verdi.

Gaming İstanbul’da Ubisoft Piyasaya Çıkarmadığı Oyunlarını Sergileyecek 2

“İÇİNDE OYUN OLAN OYUN FUARI” sloganı ile adından söz ettiren Gaming İstanbul, bu yıl oyun dünyasının devlerini ortak bir çatı altında topluyor. Önceki yıllarda PlayStation lansmanı, Tencent’in ülkemize gelişi, Blizzard geliştiricileri ile seminerler gibi birçok önemli işe imza atan Gaming İstanbul, 2018 yılında da ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Bölgenin en büyük oyun fuarı olarak bilinen Gaming İstanbul hakkında yabancı basınlar da “Dünyada kendi klasmanında ilk beşte” ibaresini kullanıyor.

Dünyanın en iyi oyun geliştirici firmaları arasına katılan Ubisoft’ta 1 – 4 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan Gaming İstanbul Dijital Oyun Fuarı’nda boy gösterecek. Fransa merkezli olan şirket Assassin’s Creed, Far Cry, Prince of Persia, Rayman ve Tom Clancy’s adlı oyun serileri ile adından sık sık söz ettirdi. Gelirleri ile Amerika ve Avrupa kıtalarının halka açık en büyük şirketlerinden birisi olan Ubisoft, milyonlarca oyuncunun sabırsızlıkla beklediği Far Cry 5’i piyasaya sürmeden önce Gaming İstanbul’da oyunculara sunacak. 27 Mart’ta piyasaya çıkacak olan oyun, son sürüme yakın hali ile ilk kez Türk oyun severler’in karşısına çıkacak. Buna ek olarak Ubisoft, The Crew adlı oyunu da oyunculara oynamaları için sunacak. Bunun yanı sıra 3-4 Şubat tarihlerinde Ubisoft ödüllü Rainbow Six Siege turnuvasıyla da Gaming İstanbul Fuarı’nı ziyaret eden oyun severlere heyecan dolu anlar yaşatacak.Gaming İstanbul’da Ubisoft Piyasaya Çıkarmadığı Oyunlarını Sergileyecek 1

Gaming İstanbul’a katılacak şirketler arasında Ubisoft, Pearl Abyss, ByNoGame, Param, Xbox, Playstation, Epin, Monster Energy, Redbull, Vestel, Papara, Game Satış, Adore Mobilya, Seti Medya, Ewaapro, Xdrive, Oyungezer, Proud Dinasours, GearBest, Beluga Global, Codemodeon, Binary Games, Zocco’s, QP bilişim, OverGame, Zeren’s Universe, Appodeal, Admost, TCA, Portable Marketing ve Rising Tech bulunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.