Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GameX 2019’da Red Bull Player One ‘Teke Tek’ League of Legends Turnuvası Yapılacak!

GameX 2019'da LoL turnuvası da yapılacak.

5 Eylül – 8 Eylül 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan GameX 2019 binlerce oyunseveri ağırlamaya hazırlanıyor. Ünlü isimlerinde yer alacağı dijital oyun fuarında Red Bull Player One ‘Teke TekLeague of Legends Turnuvası’da yapılacak.

GameX 2019’da Red Bull Player One ‘Teke Tek’ League of Legends Turnuvası Yapılacak 2

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam eden League of Legends GameX 2019’da da oyuncuların yanında olacak. Türkiye’nin en iyi amatör düellocularının yarıştığı ‘Teke Tek’ League of Legends turnuvası GameX 2019’da oyuncuların karşısına çıkacak.

Oyuncuların vazgeçilmez durağı haline gelen GameX 2019, ziyaretçilerine bu yıl Red Bull Player One turnuvası ile harika anlar yaşatmayı planlıyor.

5 Eylül – 8 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan GameX 2019 oyunseverlere sayısız aktivite ve etkinliklerle dolu saatler sunacak. Her yıl olduğu gibi bu yılda oyunseverleri eğlenceye doyurmayı planlayan oyun fuarı LoL maçları ile de rekabetçi anlara tanıklık edecek.

OMEN by HP sponsorluğunda gerçekleştirilen Red Bull Player One aktivasyon standı ile büyük bir heyecana ev sahipliği yapacak olan GameX 2019 Türkiye’nin en iyi amatör düellocularını karşı karşıya getirecek. ‘Teke Tek’ League of Legends turnuvası Red Bull Player One 2019, 24-25 Ağustos’ta gerçekleştirilen ön eleme maçları ile başladı.

Oyun fuarında LoL’ün standını ziyaret eden oyunseverler ünlü yayıncılar ile oyun oynama ve buluşma şansı elde edecekler. Ayrıca oyunseverler ödüller ve sürprizler ile de karşılaşacaklar.

25’ten fazla ülkede elemelerin devam ettiği Red Bull Player One Turnuvası’nın Türkiye şampiyonu Brezilya’nın Sao Paulo kentinde düzenlenecek olan dünya şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı elde edecek.

Turnuva hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

GameX 2019 hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.