Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gamescom’da Tanıtılan ReCore: Definitive Edition Önümüzde ki Hafta Satışlara Başlıyor!

ReCore Definitive Edition versiyonu Gamescom 2017'de tanıtıldı. Oldukça ilgi duyulan yeni versiyon ReCore oyununa sahip kullanıcılarına ücretsiz olarak verilecek.

Microsoft’un gerçekleştirdiği geçen yıl ki Gamescom 2016 konferansın da tanıtılan ReCore,  Xbox One ve PC‘ye özel olarak yayınlanmıştı. Bu yıl ki Gamescom 2017 konferansında yeni bir duyuru yapıldı.

RECORE 1

Duyuruya göre ReCore ile ilgili Definitive Edition versiyonunun geleceğini ve önümüzde ki haftalarda satışlara başlanacağı belirtildi. Bu yeni versiyon mevcut olan ReCore sahiplerine ücretsiz olarak verilecek. Oyunu ilk defa satın alacak olan oyuncular 19.99$ karşılığında yeni versiyona sahip olacaklar.

Recore 2

 

ReCore Definitive Edition versiyonu HDR desteğine sahip olacak. Ayrıca Xbox One X için 4K çözünürlüğünde olacak. Ancak PS4 oyuncuları yeni gelen bu sürümü deneme fırsatı bulamayacaklar. Çünkü Definitive Edition sürümü PS4’de gelemeyecek.

Daha önce yapılan açıklamalarda ReCore’un DLC’si üzerine yapılan tüm yenilikler Definitive Edition versiyonu içerisinde de olacak. Bu gelen yenilik ile oyunun hataları en aza indirgenmiş durumda.

Recore 3

ReCore, Comcept ve Armature Studio işbirliğinde geliştirilmiş bir projedir. Eğer oyunu satın almadan denemek isterseniz Microsoft oyunun demosunu paylaşmaktadır.

29 Ağustos itibariyle raflarda ki yerini alacak olan Definitive Edition versiyonunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=wd7482WHdNM&feature=youtu.be

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.