Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gamescom 2019’da Mount & Blade 2: Bannerlord’un Çıkış Tarihi Mart 2020 Olarak Duyuruldu!

Mount & Blade 2: Bannerlord Mart 2020'de çıkacak.

Mount & Blade Warband ile hem ülkemizde hem de ülke dışında milyonlarca oyuncunun kalbinde taht kuran TaleWorlds Entertainment Gamescom 2019 kapsamında bombayı patlattı. Bu yıl çıkış yapması beklenen Mount & Blade 2: Bannerlord’un Mart 2020 yılında yayınlanacağı duyuruldu.

Gamescom 2019’da Mount Blade 2 Bannerlord’un Çıkış Tarihi Mart 2020 Olarak Duyuruldu 2

Mount & Blade Warband’a göre daha detaylı ve daha gerçekçi bir oynanış yapısına sahip olacak olan Mount & Blade 2: Bannerlord yıllardır Steam üzerinde sergilenmeye devam ediliyor. Orta çağ savaşlarını en gerçekçi bir yapıda bizlere sunacak olan yapım farklı oyun modlarına da ev sahipliği yapacak.

Bugün başlayan Gamescom 2019 bünyesinde birbirinden farklı oyunlar tanıtılmaya devam ederken TaleWorlds Entertainment’te bekleyen hayranlarını bilgilendirmeyi ihmal etmedi. Gamescom 2019 sunumunda geliştirici ekip yaptıkları açıklama da oyunun 2020 yılında Mayıs ayında tüm dünyada lansmana çıkacağını ifade etmiş. Tabii oyun Mayıs 2020’de erken erişim oyunu olarak lansmana çıkacakmış.

Gamescom’da oynanabilir olarak yer alan yapımda oyuncular şuan 3 farklı karakter arasından seçim yapabiliyorlar. Buna ek olarak yeni bir trailer’da Gamescom’da oyunculara gösterildi.

Dileyen oyuncular aşağıdan yeni trailer’ı izleyebilirler.

Mount & Blade II: Bannerlord Early Access Announcement

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.