Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gameloft, Gamescom’da Gerçekleşecek Asphalt Espor Serisini Duyurdu!

Gamescom 2019'da Asphalt turnuvası yapılacak.

Gamescom 2019’un gerçekleşmesine sayılı günlerin kaldığı şu günlerde heyecan en üst seviyeye çıkmaya devam ediyor. Bugün gelen bilgiler ile dünyanın önde gelen oyun geliştiricisi ve yayıncısı olan Gameloft Gamescom 2019’da gerçekleşecek olan Asphalt Espor serisini duyurmuş.

Gameloft Gamescom’da Gerçekleşecek Asphalt Espor Serisini Duyurdu 2

Dünyanın en çok indirilen ve birbirinden farklı ödüllerin sahibi olan mobil yarış serisi Asphalt Gamescom 2019’da oyunculara nefes kesen anlar sunacak. Black Shark tarafından sunulan Espor Serisi finali birbirinden zorlu yarışlara ev sahipliği yapacak.

Dünyanın en büyük espor organizasyonu olan ESL ve turnuvanın resmi oyun cihaz sponsoru olan Black Shark ortaklığında düzenlenen büyük final, 21 Ağustos’ta yapılacak. 20 Ağustos’ta başlayacak olan Gamescom 2019 ikinci gününde bu dev turnuvaya da ev sahipliği yapacak. Yapılacak olan turnuva salon 11.3’te gerçekleştirilecek.

Finalde rekabeti kızıştırmak isteyen Gameloft Porsche Formula E’yi finalin aracı olmaya davet ederken, finale kalan oyuncular bu efsanevi aracı 22 Kasım’da gerçekleştirilecek olan ABB FIA Formula E Şampiyonasından önce sürme fırsatı elde edecekler.

9 farklı ülkeden oyuncular Asphalt 9’da 4 ay boyunca karşı karşıya gelmiş ve kıran kırana yarışlar yapılmıştı. Şimdi ise her ülkenin en iyi oyuncularının aralarında yer aldığı 12 farklı oyunda 20.000 euro için kapılaşacaklar.

Seriyi canlı olarak YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.