Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Game Of Thrones’un Sabırsızlıkla Beklenen 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Game of Thrones hayranları ikinci bölüm fragmanına hızlı kavuştu!

Pazartesi sendromunda kurtulmamızı sağlayan, Türkiye’de milyonlarca hayran kitlesine ulaşan ve yaz aylarının vazgeçilmesi olmaya hak kazanan Game Of Thrones sonunda hayranlarıyla buluştu.

Pazartesi sabah 05:00 civarında bizlerle buluşan Game of Thrones  ilk bölümüyle birlikte diziye olan özlemimizi ortaya koydu. Hakkında çıkan son iki sezon haberlerinin ardından bu sezonların daha da uzayabileceğini gösteren ilk bölüm, artık kışında yaklaştığını belirtiyor.  Dizinin hayranları iyi bilir, 6 sezondur gelmeyen kış bu sezon oldukça yaklaşmış gibi, tabi bunun farkında olanlar kuzeyde yaşayanlar..

got

Dizinin ilk fragmanında Cersei ‘nin bütün derdinin etrafındaki 7 krallığa hükmetmek olduğunu görsek de, bu sezon tek uğraşacakları düşmanlar insanlar olmayacak gibi. En büyük düşman olan Ak Gezenler de ordusunu kuruyor en nihayetinde..

Game of Thrones sezonlarının ilk bölümleri hep ağır işler, biz konuyu tam kavrayana kadar sezon biterdi. GoT bu geleneği hala bozmamış diyebiliriz ancak bu sezonun sonu büyük bir savaşla biter gibi geliyor.  7. Sezona dair en büyük beklentiler Jon Snow , Arya Stark ve Daenerys Targaryen‘dan olacak.

Arya Stark‘ın büyüme evresini tamamladığını düşündüğümüz bu sezonda artık en büyük atakları bekliyoruz; meşhur listesindeki düşmanlarını öldürebilecek mi?  En büyük merak konumuz…

Türkiye’de en fazla hayranı olduğunu düşündüğümüz Khaleesi hayranlarına bu sezon ejderhalarıyla bir gösteri yapar mı bilinmez ama artık zamanı geldi be Khaleesi!

Daha fazla yorum yapmadan, ilk bölümü izleyen ya da sezonun bitmesini bekleyip hepsini bir günde bitirmeyi planlamış insanlara Game of Thrones ‘un 7. Sezon 2. Bölüm fragmanıyla baş başa bırakıyorum!

https://www.youtube.com/watch?v=Ts3XOJhhh7c

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.