Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Game of Thrones Bölümlerinde Virüs Tehlikesi!

Game of Thrones ismine sahip virüsler tehlike saçıyor.

HBO’nun popüler fantastik dizisi Game of Thrones’un yakında final sezonu başlayacak ve pek çok hayran da yeni bölümleri erkenden indirme, izleme arayışında. Buna rağmen Game of Thrones’u izlerken ya da internetten indirirken dikkat etmenizde fayda var.

Game of thrones bolumlerinde virus tehlikesi 1

Görünüşe göre sanal korsanlar Game of Thrones’un yeni sezonunu bir fırsat olarak görüyor ve malware gibi zararlı virüs yazılımları yaymak için dizinin ismini kullanıyor. Güvenlik firması Kaspersky Lab tarafından dünya çapında bir araştırma yapılırken, bu bulgulara erişildi.

Kaspersky, dünya üzerindeki en popüler 31 diziyi incelerken, malware virüslerin en çok Game of Thrones ismiyle yayıldığını tespit etti. Arkasından ise The Walking Dead ile Arrow dizileri geliyor.

2018 yılında Game of Thrones ismiyle saklanan virüsler incelenirken, toplam 33 farklı tipte zararlı yazılıma denk gelindi. Zarar görenlere baktığımızda ise Game of Thrones ismiyle 20,934 kişinin blgisayarına virüs saldırısı yaşandığını görüyoruz.

Game of Thrones’un yeni ve son sezonu da giderek yaklaşıyor ve daha şimdiden sanal korsanlar yeni bölüm gibi göstererek zararlı yazılımları yayma peşinde. Dolayısıyla Game of Thrones’u izlerken ya da torrent üzerinden indirirken azami özen göstermenizi tavsiye ederiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.