Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Game Of Thrones 7. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Game of Thrones 7. Sezon'un en uzun fragmanı yayınlandı. Bol savaşlı ve oldukça heyecanlı bir sezonunun bizi beklediği görünüyor!

170522 S7 Game of Thrones 1920x700

Dünya çapında milyonları kendine bağlayan ve yeni sezonuna sadece bir kaç ay kalan Game Of Thrones‘un yedinci sezon için en uzun fragmanı yayınlandı.

Ülkemizde de büyük bir kitlesi bulunan Game Of Thrones‘un yayınlanan fragmanı oldukça heyecan verici, fragmana göre bu sezon bol savaşlı geçecek gibi duruyor.

Son iki sezonu kalan Game of Thrones’un ismi son zamanlarda yeni projelerle duyulsa da, yayınlanan fragmanla mükemmel bir sezonun bizi beklediğini görebiliriz.

6. Sezonun sonunda Daenerys Targaryen karşısına çıkan herkesi yenmeyi başarmış  ardından gün geçtikçe gelişen ejderhaları ve her gün biraz daha büyüyen ordusuyla Westeros’a doğru yola çıkmıştı.

game of thrones abdullah alkan

Cersei Lannister ise oğlunu kaybettikten sonra Demir Taht‘a oturmuştu. Jon Snow‘da bu arada boş durmayıp halkın sevdiği bir lider olup Kuzey’in Kralı ilan edilmişti. Paylaşılan yeni fragman genel olarak bu üç karakter üzerinde durulmuş, fragmana bakılırsa Westeros artık Daenerys Targeryen ve ejderhalarına ait gözüküyor. Bunun yanı sıra Cersei Lannister yaşadığı onca aşağılayıcı duruma rağmen güçlü bir ordu hazırlayarak Kuzey, Güney demeden herkese kafa tutma taraftarı bunun yanında Kuzey’in Kralı Jon Snow’da büyük ihtimal son sezon gelecek Kış için plan ve hazırlıklar yapacağa benziyor. Arya Stark‘da bu sezon kendini gösterecek gibi duruyor.

Yedinci sezona dair yayınlanan en uzun fragmanda savaşa dair ilk görüntülerde gözlerimizi kamaştırırken muhteşem bir sezon olacağı da gözler önüne seriliyor. Sizi daha fazla heyecanlandırmadan fragmanla baş başa bırakıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=D1WZEORvatw

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.