Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Game Of Thrones 7. Sezon 6. Bölümü İnternete Sızdırıldı!

Game of Thrones 'un ilk önce 4.bölümü şimdi de 6. bölümü sızdırıldı!

HBO bir kaç haftadır en kötü günleri yaşıyor, Önce hack yiyen, sonra dördüncü bölümü sızdırılan yetmezmiş gibi fidye istenen HBO tam ellerindeki bütün kozlar bitti dediğimiz anda hackerler tarafından Game of Thrones ‘un 6. bölümü sızdırıldı.

gotp3 1

Game of Thrones hayranlarının bir kısmını sevindirse bu paylaşımlar, HBO şirketini üzdüğüne kesin gözüyle bakabiliriz.  Yayınlanan bölümler çok kaliteli olmasa da dünya çapında büyük hayran kitlesine ulaşmış GOT büyük bir vurgun.

Game of Thrones bölümlerinin yanı sıra senaryoların paylaşılması bu da yetmezmiş gibi oyuncuların kişisel bilgilerinin ev adresleri ve telefon numaraları dahil sızdırılması hackerlerin bu konuda ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor.

HBO, yayınlanan 4 bölüm için Amerika ‘da yayın yapan bir kanal tarafından paylaşıldığını belirtmişti ama 6. bölümünde paylaşılması hackerler tarafından bölümlerin paylaşıldığını kesinleşti.

Game of Thrones ‘un 7. Sezonun 7  bölüm olacağı belirtiliyor paylaşılan bu bölümle birlikte son bölümün de paylaşılma riski de olabilir. 7. Bölümde yayınlanırsa HBO bu sezonu hatta belki önümüzdeki GOT sezonlarını çok sıkıntılar içerisinde geçirebilir.

Reddit üzerinden açılan başlıkla kısa sürede bütün internet alemine yayınlanan haber, bölümünde film ve dizi sitelerinde yayınlanmasıyla doğrulanmış oldu.

Game of Thrones ‘un çokta kaliteli olmayan 7. sezon 6. bölümünü izlemek istiyorsanız internette biraz araştırma yapmanız gerekecek, tabi dizinin emeklerine saygı duyuyorsanız bölümü Pazartesi günü  HBO tarafından yayınlandığı zaman izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Game Of Thrones 7. Sezon 6. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=-I5rUzrsljA

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.