Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 ve Galaxy Watch 4 Çıkış Tarihi Görünüşe Göre Onaylandı

Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 ve Galaxy Watch 4 görünüşe göre onaylandı. Yakında çıkış yapmaları bekleniyor.

Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3, Galaxy Watch 4 ve Galaxy Buds 2 dahil olmak üzere tümü Ağustos ayında piyasaya sürülecek. Ancak Samsung, bu cihazların çıkış tarihi konusunda şu ana kadar oldukça sinsi davrandı. Şimdiye kadar, bu cihazlar için Unpacked etkinliği hakkında herhangi bir şey duymadık. Ancak, şimdi çıkış tarihi onaylandı gibi görünüyor.

Max Weinbach, Samsung bu cihazları ortaya çıkarmayı planlarken kendisi bir tweet yayınladı. Tweette ne cihazlardan ne de Samsung’dan açıkça bahsedilmese de tweetin ne anlama geldiğini anlamak için dahi olmak gerekmiyor.

Galaxy Z Fold 3

Aşağıdaki tweet’ine göz atabilir ve bir anlam ifade edip edemeyeceğinizi görebilirsiniz. Tweet’e göre Samsung, 3 Ağustos 2021’de Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4’ü piyasaya sürecek. Aynı gün içerisinde Galaxy Buds 2’nin de ortaya çıkması ihtimali var. Samsung, Galaxy Note serisini piyasaya sürmeyi planlamadığından, ağustos, saygın Galaxy Note 21’in yokluğunu telafi etmek için bu cihazları ortaya çıkarmak için mükemmel bir ay gibi görünüyor.

Bununla birlikte, Samsung tüm bu cihazlarla büyük ilerlemeyi planlıyor. Katlanabilir cihazların devrimde bir başka adım olacağını biliyoruz; Galaxy Saatlere gelince, bunlar hem Samsung hem de Google’ın birlikte çalıştığı Wear OS sürümünü çalıştıracak. Aynı sürüm, bu ay MWC sırasında da tanıtılacak. Bakalım Samsung daha hangi cihazları tanıtacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.