Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galaxy Z Fold 3 Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Z Fold 3 hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Galaxy Z Fold 3 gelişmiş çizim yeteneklerine sahip S Pen ile birlikte gelecek.

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung’un 2021 yılında duyurusunu gerçekleştireceği Galaxy Z Fold 3 modeli hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı.

Galaxy Z Fold 2 2060x1030 1

Bilindiği üzere Samsung 2021 yılında güçlü özellikleri artık Galaxy Z Fold ailesine getirecek. Bu anlamda Samsung’ın 2021 yılında tanıtacağı en güçlü akıllı telefonu Galaxy Z Fold 3 modeli olacak. Note serisi ile özdeşleşen S Pen artık Galaxy Z Fold serisi modellerinde de kullanılacak. Wacom kendi çizim tabletlerinde kullandığı Elektro Manyetik Rezonans teknolojisini Galaxy Z Fold 3 modeline de getirecek. Bu özel teknoloji ile birlikte, ekranın kendisine bir sayısallaştırıcı kullanılacak ve kalemin şarj edilmesine ise bir ihtiyaç duyulmayacak.

Samsung bu teknolojiyi yeni telefonunda kullanmak istese de bu kalemlerin katlanabilir telefonunu yumuşak yüzeyini çizecek seviyede olacağı aktarılıyor. Güney Kore merkezli Samsung’un Wacom tabletlerde tercih edilen kalemi Galaxy Z Fold 3 modelinde kullanacak olması çizim ve yazı deneyiminin de daha iyi hale getireceği düşünülüyor. Samsung Galaxy Z Fold 3 modelinin ağustos ayında duyurulması bekleniyor.

Galaxy Z Fold 2 Neler Sunuyor?

Arkasında herhangi bir yazının bulunmadığı Galaxy Z Fold 2 modeli, büyüyen bir ön ekrana sahip. Kullanıcılar bu sayede, pek çok işlemi akıllı telefonlarını açmadan yapabilecek. Ekran çerçevelerinin ilk sürüme göre inceldiği Galaxy Z Fold 2 modeli etkileyici tasarımına ek olarak etkileyici özellikler ile birlikte geliyor.

Dışında 6.23 inç büyüklüğünde 2267 x 819 piksel çözünürlük sunan 60 Hz ekran yenileme hızına sahip, AMOLED ekran ile birlikte gelen Galaxy Z Fold 2 modelinin içinde ise 7.7 inç ekran boyutuna sahip, 2213 x 1689 piksel çözünürlük sunan 120 Hz ekran yenileme hızına sahip AMOLED ekran yer alıyor.

Gücünü 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen, Qualcomm Snapdragon 865 Plus işlemcisinden alan Galaxy Z Fold 2 modeli, 12 GB RAM ile desteklenirken 512 GB depolama alanına sahip. Arkasında 64 megapiksel çözünürlüğünde ana kamerasının yanında 12 megapiksel telefoto ve 16 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açı kamerasına sahip olan modelin ön yüzünde ise 10 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Galaxy Z Fold 2 modelinde ayrıca 4.356 mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.