Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galaxy S20 FE Resmi Videosu Ortaya Çıktı

Samsung’un uygun fiyatlı amiral gemi modeli olacak olan Galaxy S20 FE modelinin resmi tanıtım videosu sızdırıldı.

Samsung’un yeni akıllı telefon modeli olacak olan Galaxy S20 FE modelinin resmi videosu ortaya çıktı. İşte Samsung’un Galaxy S20 FE modeli için hazırladığı o resmi video.

galaxy s20 fe resmi videosu ortaya cikti 2

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung’un sık sık gündeme gelen yeni amiral gemi modeli Galaxy S20 FE modeli için hazırladığı resmi video ortaya çıktı. Samsung’un Galaxy S20 FE modeli için etkinlik düzenlemesine neredeyse gerek kalmadı.

23 Eylül tarihinde düzenlenecek olan Unpacked for Every Fan etkinliğinde resmen tanıtılacak olan Galaxy S20 FE modeli ile ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak çalışırken gördüğümüz Galaxy S20 FE modelinin şimdi de resmi videosu sızdırıldı.

Samsung Galaxy S20 FE Özellikleri

6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan 120 Hz ekran yenileme hızına sahip bir ekran ile birlikte gelecek olan Galaxy S20 FE modeli gücünü Qualcomm Snapdragon 865 ve Exynos 990 işlemciden güç alacak. 6 GB RAM / 8 GB RAM ile desteklenecek olan model 128 GB depolama alanına sahip olacak. Galaxy S20 FE modelinin bu depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabilecek.

Arkasında 12 megapiksel geniş açı + 12 megapiksel ultra geniş açı + 8 megapiksel 3x telefoto kameradan oluşan üçlü kamera kurulumu ile birlikte gelecek olan Galaxy S20 FE modelinin ön kamerası ise 32 megapiksel çözünülüğünde olacak. Galaxy S20 FE modeli 25W hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.