Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galaxy S20 FE İçin Türkiye Müjdesi Geldi

Samsung Galaxy S20 FE ülkemizde de satışa sunulacak.

Samsung’un 23 Eylül tarihinde duyurusunu gerçekleştireceği Galaxy S20 FE modeli için Türkiye müjdesi geldi.

galaxy s20 fe icin turkiye mujdesi geldi 2

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung’un duyurusuna hazırlandığı yeni akıllı telefonu Galaxy S20 FE modeli ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Samsung Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre Samsung’un yeni akıllı telefonu ülkemizde de satışa sunulacak.

23 Eylül tarihinde “Galaxy Unpacked for Every Fan” etkinliği “Tüm Hayranlar İçin Galaxy” adıyla ülkemiz için de duyurulan Samsung’un yeni akıllı telefonu ülkemizde uygun fiyat etiketi ile satışa sunulmayacak olmasına rağmen, yine de ülkemize gelmesiyle sevindiriyor. Samsung’un Galaxy S20 FE modeli ile ilgili ortaya çıkan son detaya göre telefon 25W hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh kapasiteli bir batarya ile birlikte gelecekti.

Galaxy S20 FE Hakkında Bilinenler

6.5 inç büyüklüğünde 4.500 mAh kapasiteli bir batarya ile birlikte gelecek olan model 15W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Çift SIM kart desteğine sahip olacak olan modelin 159,8 × 74,5 × 8,4 (mm) boyutlarına sahip olacağı TENAA kayıtlarında yer aldı.

Gorilla Glass 3 ile korunan 120 Hz ekran yenileme hızına sahip Super AMOLED ekran ile birlikte gelecek olan model, 32 megapiksel çözünürlüğüne sahip ön kamera ile birlikte gelecek. Arkasında 12 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açı kamera ve 3x optik zoom yeteneğine sahip 8 megapiksel telefoto kamerasının yanında OIS destekli 12 megapiksel ana kamerasından oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olacak olan modelin 4G ve 5G destekli sürümleri olacak.

Samsung tarafından üretilen Exynos 990 ve Qualcomm Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacak olan Samsung’un yeni akıllı telefonu IP68 koruması ile bilikte gelecek. Samsung’un henüz ne zaman satışa sunacağı bilinmeyen yeni akıllı telefon modelinin altı farklı renk seçeneğinin olacağı bilinen detaylar arasında yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.