Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galaxy M01’in Özellikleri Ortaya Çıktı

Galaxy M01 özellikleri sızdırılmaya devam ediyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni giriş seviyesi akıllı telefonu Galaxy M01 modelinin özellikleri sızdırılmaya devam ediyor.

galaxy m01in ozellikleri ortaya cikti 2

Samsung Galaxy M01 modeli ile ilgili özellikler detaylanmaya devam ediyor. Arkasında 13 megapiksel çözünürlüğünde ana kamerasının yanında 2 megapiksel derinlik sensörüne sahip olacak olan çift kamera ile birlikte gelirken, ön kamera tarafında ise 5 megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerasına sahip.

5.71 inç büyüklüğünde 1560 x 720 piksel çözünürlüğünde bir kamera ile birlikte gelecek olan Galaxy M01 modeli, Qualcomm’un Snapdragon 439 işlemcisinden güç alacak. 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip olacak olan Galaxy M01 modeli batarya tarafında 4.000 mAh kapasiteli bir bataryadan besleniyor. Kutusundan Android 10 destekli Samsung One UI arayüzü ile birlikte çıkan Galaxy M01 modelinin Dolby Atmos desteği de bulunuyor. 118 dolar seviyesinde bir fiyat etiketi ile satışa sunulacak olan Galaxy M01 modeli, Haziran ayı içerisinde ilk olarak Hindistan’da satışa sunulacak. Galaxy M01 modelinin ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.