Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galaxy F41 Özellikleri Detaylanıyor

Kamera özellikleri ile ön plana çıkacak olan ve Exynos 9611 işlemcisinden güç alacak olan Samsung Galaxy F41 detaylandı.

Samsung’un kamera özellikleri ile ön plana çıkacak olan Galaxy F41 modelinin özellikleri netleşmeye başladı. İşte Galaxy F41 modelinin ortaya çıkan özellikleri.

galaxy f41 ozellikleri detaylaniyor 2

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung Galaxy A ve Galaxy M serisinin yanında orta segmente fotoğrafçılık özellikleri ile ön plana çıkacak olan Galaxy F serisi üzerinde çalışmalara başladı. Kısa süre içerisinde Hindistan’da satışa sunulacak olan Galaxy F ailesinin ilk modeli Galaxy F41 detaylanmaya başladı.

Galaxy F41 Neler Sunacak?

Samsung’un Galaxy F ailesinin ilk modeli olacak olan Galaxy F41 modeli, fotoğrafçılık odaklı olsa da Galaxy M31 modelinin iyileştirilmiş sürümü olacak. 6.4 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan Super AMOLED ekran ile birlikte gelecek olan model gücünü Samsung Exynos 9611 işlemcisinden alacak. 6 GB RAM / 64 GB depolama alanı seçeneğinin yanında 8 GB RAM / 128 GB depolama alanı seçeneklerine sahip olacak olan Galaxy F41 modeli 15W hızlı şarj desteğine sahip 6.000 mAh kapasiteli bataryadan güç alacak.

Arkasında 64 MP ana kamerasının yanında 8 MP ultra geniş açılı kamera + 5 MP derinlik sensörünü taşıyacak olan modelin ön kamerası ise 32 MP çözünürlüğünde olacak. Samsung Galaxy F41 modelinin ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor olsa da modelin ne zaman tanıtılacağı ve fiyatının ne olacağı şimdilik bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.