Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galaxy A31 Ve Galaxy A41 Modelinin Özellikleri Netleşmeye Başladı

Samsung Galaxy A 2020 ailesine yeni modeller eklenmeye devam ediyor.

Samsung’un orta segment yeni akıllı telefonları Galaxy A31 ve Galaxy A41 modellerinin özellikleri belli olmaya başladı. 

galaxy a31 ve galaxy a41 modelinin ozellikleri netlesmeye basladi 2

Samsung Galaxy A serisi güncellenmeye devam ediyor. Samsung’un ilerleyen günlerde tanıtmaya hazırlanacağı Galaxy A31 ve Galaxy A41 modellerine dair ilk bilgiler gelmeye başladı. Samsung’a yakınlığıyla bilinen GalaxyClub tarafından yapılan haberde Samsung’un yeni orta segment akıllı telefonları 48 megapiksel çözünürlüğünde kameralara sahip olacak. 

Galaxy A31 Bilinen Özellikleri

Ortaya çıkan raporlara göre Galaxy A31 modelinin arkasında 48 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alacak. Bu kameraya 5 megapiksel çözünürlüğünde bir makro kamera eşlik edecek. Galaxy A31 modelinin ön kamerası ise 25 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Galaxy A31 modelinin batarya kapasitesi ise 5.000 mAh kapasiteli olacak. 

Galaxy A41 Bilinen Özellikleri

Samsung Galaxy A41 modelinin arkasında 48 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alacak. Diğer iki kameranın çözünürlüğü şimdilik bilinmiyor olsa da Galaxy A41 modelinin ön kamerasının 25 megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı düşünülüyor. 3.500 mAh kapasiteli bir batarya ile beslenmesi beklenen Galaxy A41 modeli 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olması bekleniyor. Samsung’un yeni akıllı telefonlarına dair bilgilerin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.