Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galaksinin Koruyucuları Vol.2′ den Kahkaha Tufanı Bir Fragman Yayınlandı

O sondaki sahneyi izlemenizi şiddetle öneriyoruz. :)

Bildiğimiz bir gerçek var ki, TV evreni, DC’ nin elinde olan bir platform. Özellikle Arrow, Supergirl, Flash ve The Legends of Tomorrow dizilerini birleştirerek, bunu bize gösterdiler. Ellerinde büyük bir TV evreni var. Ancak, Sinema evreninde her ne kadar yavaş yavaş büyüyen bir DC olsa da, Marvel’ ın gerisinde kalmış durumda. Her alanda filmi olan Marvel’ ın en absürt, en eğlenceli ve en süper kahramanlarının bulunduğu Guardians of the Galaxy’ den yeni bir fragman geldi. 
galaksinin koruyucuları vol. 2
 
Küçük bir fidan görünümünde olan Groot’ a söz geçirebilir misiniz?  Guardians of the Galaxy vol.2 olarak çıkacak filmin yayınlanan bu son fragmanı, gerçekten muhteşem gözüküyor. İlk filmde ki komediyi olduğu gibi devam ettiren Galaksinin Koruyucuları, özellikle ilk filmde kendini feda eden Groot’ un bebek hali ile kahkaha tufanı yaşatmayı hedefliyor.
Star Lord, Gamora, Drax, Rocket ve Baby Groot’ dan oluşan gruplarıyla, galaksimizi bir kez daha korumaya çalışacaklar. Ancak, bu sefer ekipte yer alan Groot’ a da bakıcılık yapmak zorundalar. Star Lord’ un duygularının açıklandığı sahnede efsaneydi. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile başbaşa bırakıyorum. İyi seyirler.
 
 

Unutmadan Guardians of the Galaxy 5 Mayıs 2017′ de vizyona girecek. Kaçırmayın derim.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.