Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gabe Newell Valve’ın Yeni Oyunlar Üzerinde Çalıştığını Onayladı

Valve'ın birkaç yeni oyun üzerinde çalıştığını ve ekibin bunları duyurmaya hazırlandığını açıkladı. Projeler hakkında detay verilmedi.

Gabe Newell, Yeni Zelanda web sitesi 1 News’e ilginç bir röportaj verdi. Valve‘ın birkaç yeni oyun üzerinde çalıştığını ve ekibin bunları duyurmaya hazırlandığını açıkladı. Maalesef bu projeler hakkında herhangi bir detay paylaşmadı.

Valve Yeni Oyunlar

Oyuncular uzun süredir geliştiricilerin yeni oyunlar oluşturmayı bıraktıklarından şikayet ediyorlar. Elbette bu tamamen doğru değil çünkü son yıllarda Valve, örn. kart oyunu Artifact ve Dota’nın farklı bir versiyonu Dota Underlords‘u geliştirdiler. Ancak aslında hayranlar, stüdyonun eskiden ünlü olduğu büyük tek oyunculu oyunları özlüyor. Geçen yıl, ekip nihayet bu kategoriye mükemmel Half-Life: Alyx ile geri döndü. Ancak oyun VR gözlükleri gerektirdiğinden seri hayranlarının çoğu oynayamadı.

Gabe Newell, HL: Alyx’in stüdyonun tek oyunculu oyunlara olan hevesini yeniden canlandırdığını söyledi. Ayrıca Valve’de bu tür projeler üzerinde çalışmanın açıkça ivme kazandığını itiraf etti.

Hayranlar, elbette, en çok Half-Life 3‘ü dört gözle bekliyorlar. Half-Life Alyx’in sonu: Gordon Freeman’ın bir sonraki macerasını devam ettirir nitelikte ancak stüdyonun bir sonraki projesi Portal 3 veya tamamen yeni bir şey olabilir.

Valve‘ın çok oyunculu için tasarlanmış oyunları tamamen terk etmesi pek olası değil. Bir süredir iki grup oyuncunun karşı karşıya geleceği asimetrik çok oyunculu bir oyun olacak Citadel projesi hakkında söylentiler var. Bunlardan biri geleneksel olarak PC’de fare ve klavyelerle oynayacak ve ikincisi kullanacak VR cihazlarını kullanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.