Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Furi’nin Yapımcısından Yeni Oyun Geliyor!

Furi'nin geliştiricisi olan The Game Bakers yeni oyunu Haven'i duyurdu.

2010 yılında Fransa’nın Montpellier kentinde kurulan The Game Bakers, 2016 yılında Furi isimli oyunu ile oyuncuların karşısına çıkmıştı. İki farklı oyun ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran geliştirici ekip yeni projesini duyurdu.

Furi’nin Yapımcısından Yeni Oyun Geliyor 2

2016 yılının Temmuz ayında konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Furi tek oyunculu yapısı ile beğenileri kazanmıştı. Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım, 32.00 TL olarak satışlarına devam ediyor. Furi ile kasasını parayla dolduran geliştirici ekip The Game Bakers yeni bir proje üzerinde çalıştığını duyurdu. Yeni oyununu bir trailer eşliğinde duyuran geliştirici ekip, farklı bir alana yöneldi.

PC Gamer’ın haberi ile öğrendiğimiz bilgilere göre The Game Bakers’ın yeni oyunun adı ‘Haven’ olarak duyurulmuş. Romantik koop RPG oyunu olarak yayınlanacak olan Haven, 2020 yılında karşımıza çıkacak. Steam’de sergilenmeye başlanan yapım tek oyunculu ve yerel eşli oyunculu olarak oynanabilecek. 11 farklı dil desteğine sahip olacak olan oyunda ne yazık ki Türkçe dil desteği yer almayacak.

Bilgisayar ve konsollar için yayınlanacak olan Haven, adeta Furi’nin devamı niteliğinde karşımıza çıkacak.

Duyurulan Haven adlı yeni RPG oyununun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haven - Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.