Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Frostpunk’un Yeni İçerikleri Ücretsiz Olacak!

Frostpunk, oyunculara yeni içerikler sunacak.

11 bit studios tarafından geliştirilen ve hayatta kalma yapısı ile oyuncuları beğenisini toplayan Frostpunk, 2019’a kadar yeni içeriklerine kavuşmuş olacak.

Frostpunk’un Yeni İçerikleri Ücretsiz Olacak 2

24 Nisan’da sadece bilgisayar platformuna çıkış yapan, tek oyunculu yapısı ile tüm dünyada ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkan yapım, kaliteli grafikleri ile oyunculara gerçekçi bir deneyim sunuyor. Aksiyon dolu yapısı ile karşımıza çıkan Frostpunk, geniş içeriği ile de oyunculardan tam puan almayı başardı. 7 farklı dil seçeneğine sahip olan yapım, geçtiğimiz gün içerikleri hakkında bir açıklama yaptı.

11 bit studios tarafından geliştirilen yapım, 2019 yılına kadar alacağı içerikleri oyunculara tamamen ücretsiz olarak sunacak. 2019 yılına kadar çeşitli modlar alacak olan yapım, zorluk derecesini biraz daha düşürecek. Oyuncuların çeşitli zorluklarla karşılaştığını gören geliştirici ekip, önümüzdeki aylarda yayınlanacak olan modları daha kolay bir yapı ile oyunculara sunacak. Steam topluluğundan yapılan açıklamaya göre yeni bir hayatta kalma modu, yeni bir senaryo, çeşitli özelleştirilebilir menü, yeni bir senaryo, yeni bir oyun modu oyunculara sunulacak ve tamamen ücretsiz olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.