Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Frostpunk’ın Konsol Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Frostpunk'ın nihayet çıkış tarihi belli oldu.

11 Bit Studios’un başarılı oyunu olan Frostpunk konsol oyuncuları tarafından merakla beklenmeye devam ederken nihayet oyunun çıkış tarihi açıklandı. 24 Nisan 2018’de PC platformu için lansmana çıkan oyun, 11 Eylül’de hem Xbox One hem de PlayStation 4 platformu için yayınlanacak.

Frostpunk’ın Konsol Çıkış Tarihi Belli Oldu 2

PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları tarafından beklenen Frostpunk bilgisayar platformu için Steam üzerinde 50.00 TL olarak satışlarına devam ederken, oyunun konsol çıkış tarihi de belli oldu. İlk toplumsal hayatta kalma oyunu olarak ifade edilen yapım Steam üzerinde oyuncular tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirildi.

Bir şehri kalkındırarak yöneticilik yaptığımız oyunda halkın hayatta kalabilmesini sağlamaya çalışacağız. Tek oyunculu bir oynanışın yer aldığı yapımda aldığımız kararlar oyun içerisindeki ilerleyişi de etkileyecek, olumlu ve olumsuz sonuçlar doğuracak.

Aylar öncesinde Xbox One ve PlayStation 4 platformu için duyurulan Frostpunk herhangi bir çıkış tarihine sahip değildi. Altchar’ın haberine göre ypaım konsollar için 11 Ekim 2019’da lansmana çıkacakmış. Oyun bilgisayar platformundaki tüm güncellemeleri ile konsollara çıkacakmış.

İlerleyen günlerde oyunun konsol platformuna yönelik bazı fragmanlar yayınlanacakmış.

Frostpunk Console Edition | Release Date Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.