Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Frostpunk’ın 1.5.1 Güncellemesi Yayınlandı

Frostpunk'ın yeni DLC güncellemesi yayınlandı.

İlk toplumsal hayatta kalma oyunu olarak 2018’de lansmana çıkan ve günümüzde epey geniş kitleler tarafından oynanmaya devam eden yapım yeni bir güncelleme aldı. Güncellemenin sürüm numarası 1.5.1 olarak duyuruldu.

Frostpunk’ın 1.5.1 Güncellemesi Yayınlandı 2

11 Bir Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan Frostpunk geçtiğimiz ay The Last Autumn genişlemesini oyuncularına sunmuştu. Yeni genişlemesi ile yeni içerikleri karşımıza çıkaran yapım bugün de yeni bir güncelleme haberi ile haberlerimize konu oldu.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Frostpunk’ın 1.5.1 güncellemesi yayınlanmış. Gelen güncelleme oyunun The Last Autumn genişlemesi ile gelen hataları gideriyormuş. Oyuna bazı eklemeler de yapan güncellemenin dosya boyutu ise belirtilmemiş. Güncelleme ile oyundaki Balıkçı Limanı’na balıkçı tekneleri eklenirken, rıhtımda çalışan karakterler için de bazı animasyonlar eklendi.

Birçok bina içerisine yeni iç resimler ekleyen güncelleme, oyunun ana menüsüne Sonbahar’a özel bir müzikte getirdi. Birçok hatayı da çözüme kavuşturan 1.5.1 güncellemesi çeşitli ses dengeleme ayarları ve düzelmelerini de oyuna getiriyor.

Şuanda indirilebilir olan güncelleme daha pek çok düzeltme ve iyileştirme notlarını oyuna getiriyor.

Güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.