Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Frostpunk Önümüzdeki Yıl Yeni Genişlemeler Almaya Devam Edecek!

Frostpunk yeni yılda yeni genişleme paketleri eşliğinde oyunculara yeni içerikler sunmaya devam edecek.

Toplumsal hayatta kalma oyunu olarak lansmana çıkan Frostpunk önümüzdeki yıl için çeşitli gelişmeler ile bugün gündeme geldi. Oyun seneye içeriğini genişletmeye devam edecekmiş.

Frostpunk Önümüzdeki Yıl Yeni Genişlemeler Almaya Devam Edecek 2

11 bit studios’un başarılı oyunu olan Frostpunk 19 Aralık’a kadar Steam üzerinde yüzde 60 indirimle 50.00 TL yerine 20.00 TL fiyat etiketi ile satışlarına devam ediyor. Hayatta kalma ve şehir kurma oyunu olarak lansmana çıktığı günden bu yana deli gibi satan oyun önümüzdeki yıl oyuncularına epey yeni genişleme paketi sunacakmış.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre 11 bit studios Frostpunk’a önümüzdeki yıl birçok genişleme paketi geleceğini duyurmuş ve gelecek olan yeni bir genişlemeye dair de fragman paylaşmış. Oyunculara benzersiz yeni teknolojiler sunacak olan yeni genişleme paketinin adı da The Last Autum olarak belirlenmiş.

The Last Autum genişlemesi oyun içerisine yeni bir hikâye eklerken aynı zamanda yeni inşa edilebilir yapıları da karşımıza çıkaracak. Hayatta kalmak için gelişmiş stratejiler kurma fırsatı da verecek olan genişleme paketi oyunculara sıra dışı buharla çatışan teknolojik ürünler de sunacak.

Frostpunk The Last Autumn | Official Date Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.