Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FromSoftware İlerleyen Dönemlerde Battle Royale Moduna Sahip Oyunlar Geliştirecek!

FromSoftware'da battle royale pazarına girecek.

Japonya merkezli video oyun geliştiricisi olan FromSoftware şu sıralar yeni oyunu olan Sekiro: Shadows Die Twice ile adından söz ettiriyor. 22 Mart’ta konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanacak olan yapım tek oyunculu olarak oynanacak.

FromSoftware İlerleyen Dönemlerde Battle Royale Moduna Sahip Oyunlar Geliştirecek 2

Hayatta kalma modu olarak ifade edilen battle royale her geçen gün yeni hayranlar kazanmaya devam ederken geliştiriciler de bu modu benimsemeye başladı. Örneğin Electronic Arts 4 Şubat’ta Apex Legends adlı battle royale oyununu konsol ve bilgisayar platformunda yayınlayarak 28 günde 50 milyon oyuncu sayısını devirdi. Hatta 2018’de piyasaya sürdüğü Battlefield V’e yakında Firestorm adında bir battle royale modu ekleyecek.

PUBG, Fortnite ve Apex Legends’ı göz önünde bulundurursak battle royale modu oldukça yüksek gelir kapısı olarak görülüyor.

Altchar’ın yapmış olduğu habere göre ilerleyen dönemlerde FromSoftware’de battle royale pazarına girecekmiş. FromSoftware’ün video oyun tasarımcısı olan Hidetaka Miyazaki verdiği bir demeçte geliştirici ekibin battle royale pazarına katılmak istediğini belirtmiş. Hatta video tasarımcısı Hidetaka Miyazaki’nin çevrimiçi içeriklere yönelik bazı fikirleri de varmış.

Bakalım ilerleyen günlerde yeni oyunlarla ilgili ne tür bilgiler gelecek bekleyip göreceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.