Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Free to Play Yarış Oyunu Forza Street Çıktı

Sırada Forza Street var.

Microsoft’un özel Forza yarış serisi artık iki alternatif halinde çıkıyor. Birisi pist tabanlı olan, simülasyon özellikleri ağır basan Motorsport serisi. Diğeriyse her yıl büyük başarı yakalayan, açık dünya oyunu Forza Horizon. Şimdi ise dağıtımcı firma free to play arenaya da girmeye hazırlanıyor ve bugünden itibaren Forza Street’i Windows 10 işletim sistemli bilgisayarlarınızda ücretsiz oynayabilirsiniz. Aynı zamanda oyun bu yılın sonunda iOS ve Android mobil platformlar için de çıkış yapacak.

free to play yaris oyunu forza street cikti 1

Her ne kadar Forza Street bugün Turn 10 Studios tarafından yeni duyurulsa da, aslında mevcut oyun Miami Street’in yeniden isimlendirilmiş hali şeklinde. Miami Street neredeyse bir sene önce Microsoft tarafından yayınlanmıştı ve o günden bu yana pek çok güncelleme aldı, araç parçaları geliştirildi, yeni hız seçenekleri geldi, yeni animasyonlar, diller ve sesler eklendi.

Önceki Forza oyunlarının aksine free to play Forza Street’te aracınızın direksiyonunu kullanmanız gerekmiyor. Oynanış zaman tabanlı ilerliyor ve sol mouse tuşuna ya da boşluk tuşuna basarak gaz veriyorsunuz, elinizi çekerek de köşeleri dönerken yavaşlıyorsunuz. Yani Forza Street yapı itibariyle daha çok mobil oyunları andırıyor.

Her ne kadar oyun mekanikleri çok basit olsa da, Forza Street’in oynanış kısmının bağımlılık yapıcı ve mobil platformlar için ideal olduğunu söyleyelim.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.