Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fotnite’dan 50’ye 50 Etkinlik Duyurusu Geldi!

Fortnite'ın 50'ye 50 yeni modu 8 Aralık - 17 Aralık tarihleri arasında milyonlarca oyuncu tarafından oynanacak.

Satış rakamları ile 20 milyonu deviren ve 2017 yılına damga vuran oyunlar arasında yer alan Fortnite Battle Royale, günümüzde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda büyük bir keyifle oynanıyor.

Fotnite’dan 50’ye 50 Etkinlik Duyurusu Geldi 1 1

Milyonlarca oyuncu tarafından adeta bir tutku haline dönüştürülen Fortnite, aldığı güncellemeler ve getirdiği yenilikler ile adından sık sık söz ettiriyor. Hileli oyunculara açtığı savaşlar ile sürekli gündeme gelen Epic Games, Fortnite’ın başarısından dolayı da gayet memnun gözüküyor. Bu sabah Epic Games’in resmi web sitesi üzerinden yapılan etkinlik duyurusu ile oyun severleri kısa süreli bir heyecan sardı. Yapılan duyuruya göre 8 Aralık – 17 Aralık tarihleri arasında Fortnite oyuncuları 50 vs 50 maçlar yapabilecekler. Oyuncular 50 kişilik yeni moda dilerlerse tek başına, dilerlerse de 3 arkadaşı ile katılabilirler.

Oyuncular uçaktan atlayıp harita üzerine indikten sonra takımlar 50’şer kişilik olarak otomatik gruplandırılacaklar. Aynı takımda olan oyuncuların üzerinde ortak bir işaret olacak. Böylelikle oyuncular takım arkadaşlarını tanıyabilecekler. Oyun içerisinde otomatik eşleşme gerçekleştikten sonra aynı grupta yer alan oyuncular arasında iletişim ağı devreye girecek ve beraber hareket etmeye başlayabilecekler. 50 kişilik yeni modun özellikleri arasında dost ateşi kapalıdır. Yani çatışma esnasında kendi takım arkadaşınıza yanlışlıkla ateş etseniz bile takım arkadaşınıza zarar veremeyeceksiniz. Oyuncular haritaya inmeden önce takım arkadaşlarını göremezler.

Tekrar hatırlatalım. Etkinlik 8 Aralık – 17 Aralık tarihleri arasında geçerlidir.

Fortnite Battle Royale - 50v50 Announce Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.