Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Forza Motorsport 7 Duyuruldu, Gerçeğe En Yakın Yarış Deneyimini Sunacak

Merakla beklenen yarış oyunu Forza Motorsport 7 duyuruldu!

Turn 10 ekibi tarafından Xbox One ve Windows 10 için özel olarak geliştirilen ve Microsoft Studios imzası ile yayınlanacak olan Forza Motorsport 10 duyuruldu! Oyun, Xbox One X’e özel 4K seçeneği ile gelmiş geçmiş en gerçekçi yarış deneyimini sunmak için hazırlanıyor. Başarılı bir tanıtım fragmanı ile E3 2017 kapsamında oyun severlerin karşısına çıkan Forza, 3 Ekim 2017 tarihinde raflardaki yerini alacak.

forza motorsport 7

Oyunun çıkış fragmanının ardından, 5 dakikaya yakın oynanış videosu da yayınlandı. Dinamik hava koşulları, gece gündüz döngüsü ve gerçekçi biçimde modellenmiş çevre tasarımları ile dikkat çeken Forza 7, ışık detayları gibi konularda da ince işçilikten geçmiş gibi görünüyor.

Oynanış videosunda gördüğümüz kadarıyla, oyun sadece görsel açıdan değil ses açısından da oldukça gerçekçi bir atmosfer yaratmayı başarıyor. Xbox için özel olarak çıkış yapacağı duyurulan oyunu Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda da oynayabileceksiniz. Sadece yarış otomobillerine ile piste çıkmayacaksınız, antika modeller ve hatta tırlar bile Forza Motorsport 7’nin araç yelpazesinde yerini alacak.

Porsche dahil 700 ayrı yarış otomobili, 200 farklı şekilde modellenmiş 30’un üzerinde harita ve 300 desen seçeneği bulunan kişiselleştirme ekranı ile daha önce yaşamadığınız bir yarış deneyimini tatma şansınız olacak.

Xbox One X konsolunun 4K gücünü ortaya koyacak oyunlardan biri olacağını söyleyebiliriz. Oyunun duyuru fragmanını ve oynanış videosunu aşağıdaki ekranlarda izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/Dokpy_KIuyA

5 Minutes of Forza 7 Gameplay in 4K - Nissan GT-R in Nürburgring

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.