Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Forza Horizon 4 Yeni Güncellemesi İle 9 Yeni Araç Aldı!

Forza Horizon 4 oyunculara yeni içerikler sundu.

Geçtiğimiz yıldan bu yana oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Forza Horizon 4 yeni güncellemesini aldı. Güncelleme ile oyuna 9 farklı yeni aracın eklenmesine ek olarak yeni içerikler de oyunculara sunuldu.

Forza Horizon 4 Yeni Güncellemesi İle 9 Yeni Araç Aldı 2

Hatırlayacağınız üzere Forza Horizon 4’ün dokuzuncu güncellemesini alacağından bahsetmiştik. Güncelleme ile oyunculara yeni içerikler gelirken daha zengin bir yarış ortamı da oyuncuları bekliyor. Forza Horizon 4 oyunculara sunduğu yeni araçlar ile rekabeti de kızıştırıyor. Güncelleme 9 ile oyun içerisinde tam 9 yeni araç eklendi. Bu araçlar ile oyuncular çeşitli etkinliklere katılabilecek ve ödüller kazanabilecekler.

Güncellemenin getirdiği en büyük özelliklerden birisi de ‘Custom Adventure’ adı verilen ‘Özel Macera’ modu oluyor. Oyuncular bu modda daha önce deneyimleme fırsatı bulamadıkları bir yarış türü ile karşılaşacaklar. Halka açık olna etkinliklerde oyuncular diledikleri araçlar ile yarışlara dahil olabilecek ve yeteneklerini sergileyebilecekler.

Oyuna gelen araçlar mini modellerden oluşurken bunlardan bir tanesi de 2018 Mini John Cooper Works Convertible olarak duyuruldu. Şuan tüm platformlarda indirilebilir olan güncelleme oyuncular tarafından deneyimlenmeye başladı.

Güncellemenin boyutu bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.