Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’ın Yeni Modu Eğlence Yüklü!

Fortnite'ın son güncellemesi ile oyunculara yeni bir mod sunuldu.

Epic Games’in 125 milyondan fazla oyuncuya sahip olan Fortnite, 4.5 güncellemesi ile oyunculara yeni bir eğlence modu sunuyor.

Fortnite’ın Yeni Modu Eğlence Yüklü 2

Yayınlandığı günden bu yana yeniliklere ve sürprizlere imza atan Fortnite, her aldığı güncelleme de oyuncuların yüzünü güldürüyor. Oyunun 4.5 güncellemesi ile oyunculara sunulan Oyun Alanı adındaki süreli mod, oyunculara eğlence dolu dakikalar sunacak. Oyuna gelen yeni mod, yeni silahlar ve yeni özellikleri de oyunculara sunuyor. Oyuncular 4.5 güncellemesi ile oyuna gelen Oyun Alanı adındaki modu sınırlı bir süreliğine oynayabilecekler. Oyuncular 3 arkadaşı ile birlikte 1 saatliğine bu moda girebilecek ve haritayı keşfedebilecekler.

Oyun Alanı modunun amacı oyunculara yeni haritayı ve yeni silahları öğrenmektedir. Oyuncular 1 saat boyunca bu modda pratik yapabilecek, öğrenebilecek ve inşa mekanikleri hakkında fikir sahibi olabilecekler. Bu modda ölen oyuncular tekrar dirilerek eğlenceye kaldıkları yerden devam edebiliyorlar. Tabii bu durum fırtınaya yakalanmadıkları sürece geçerli. Fırtına 55 dakika boyunca sabit kalıyor ve modun son 5 dakikasında daralmaya başlıyor. Bu modda dost ateşinin de açık olduğunu belirtelim. Yani oyuncular yeni silahları arkadaşlarının üzerinde deneyimleyebilecek ve eğlence dolu dakikalar yaşayabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.