Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’ın Yeni Kostümleri Sızdırıldı

Fortnite'ın yeni çıkacak olan kostümleri sızdırıldı.

Yeni çıkan sızıntılar Fortnite‘a daha da fazla içerik gösteriyor ve iki yeni destansı kostüm, bir nadir kostüm ve dört nadir kostüm dahil olmak üzere bol miktarda içerik var. Epic Games bu sızıntıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Fortniteın Yeni Kostümleri Sızdırıldı

Fortnite inanılmaz bir başarı oldu ve birçokları için hala Battle Royale türünün en iyi oyunu olarak hüküm sürüyor. Fortnite, kitlesini dikkat çekici crossover’lar ve sürekli yeni içerik akışı ile korumayı başardı. En son güncelleme olan yama v12.30 ile veri madencileri oyuna ne geldiğini görmek istiyorlardı ve ortaya çıktıkça ufukta çok fazla içerik var.

Battle Royale türü giderek daha fazla tartışmaya girerken, Fortnite, benzersiz zorluklar, bina mekaniği ve oyundaki kişiselleştirme nedeniyle popülaritesini korumayı başardı. En son içerik, daha önce teslim edilenlere dayanıyor ve diğer yeni öğeler arasında iki yeni destansı kostüm, bir nadir cilt ve dört nadir cilt var. Bunun da ötesinde, içerik Paskalya temalı gibi görünüyor ve bu da tatili kapalı mekanlarda geçirmek isteyen hayranları memnun edecek.

Bu sızıntıların henüz teyit edilmediğine ve aslında oyuna girmeyebileceğine dikkat edilmelidir. Bununla birlikte, Fortnite’ın Paskalya döneminden kaçındığını ve oyuncuları etkileme şansını kaçırdığını görmek şaşırtıcı olurdu. Bu özel görünümlerin oyunda bulunup bulunmayacağı hala görülüyor, ancak oyuncular Paskalya temalı içerik beklemeli.

Fortnite bütün platformlarda kullanılabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.