Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’ın Sekizinci Sezonu Korsan Temalı Olacak!

Fortnite yeni sezonda oyunculara korsan temalı bir oynanış sunacak.

Battle royale oyunları arasında en çok oynanan ve tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Fortnite yakında sekizinci sezonu ile kapılarını oyunculara açacak. Bugün ortaya çıkan detaylar ile sekizinci sezonun korsan temalı bir yapıda olacağını öğrendik.

Fortnite’ın Sekizinci Sezonu Korsan Temalı Olacak 2

Epic Games’in milyonlarca dolar kazanmasına sebep olan Fortnite tüm dünyada milyonlara ulaşmaya devam ediyor. Dünya çapında bir kitleye hitap eden Fortnite yakında sekizinci sezonu ile oyunculara eğlenceli ve rekabet dolu anlar yaşatmaya devam edecek. Oyunun yeni sezonunda yine oyuncuları çeşitli sürprizler bekliyor olacak. Korsan temalı bir oynanış ile karşımıza çıkacak olan yeni sezonda oyuncular hazine avı için mücadele edecekler.

28 Şubat’ta başlayacak olan sekizinci sezon ile oyuncular daha önce kaybettikleri servetleri bulabilme şansı elde edecekler. Oldukça yüklü bir ganimete sahip olacak olan sekizinci sezonda oyuncular rekabet dolu bir atmosfer de hazineler için kapışacaklar.

Unutmadan hatırlatalım 27 Şubat’a kadar oyuncular ücretsiz olarak savaş bileti kazanabilecekler. Ayrıca oyuna gelen kaykay ile de şu sıralar rekabet dolu anlar yaşanmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.