Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’ın Oyuncu Sayısı 200 Milyona Ulaştı!

Fortnite 200 milyon oyuncu tarafından oynanıyor.

Geçen yıl konsol ve bilgisayar platformunda yayınlanan Fortnite kısa sürede milyonlara ulaşmıştı. Ücretsiz olarak yayınlanan oyun 200 milyon oyuncuya ulaştı.

Fortnite’ın Oyuncu Sayısı 200 Milyona Ulaştı 2

Epic Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Fortnite, ücretsiz olması ile 7’den 70’e tüm oyunculara hitap ediyor. Kaliteli içerikleri ve zengin atmosferi ile oyuncuların ilgisini çeken yapım ülkemizde de geniş kitleler tarafından oynanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yaptığımız haberlerde Fortnite’ın 125 milyon oyuncu tarafından oynandığını belirtmiştik. Konsol, mobil ve bilgisayar platformunda 125 milyon oyuncuya hitap eden yapım, zamanla kitlesini hızla artırdı ve bugün gelen bilgiler ile 200 milyona ulaştı. PC Games N tarafından yapılan habere göre Fortnite 125 milyon olan oyuncu sayısını tam 75 milyon daha artırarak 200 milyona ulaşmış.

Tabii oyunun her hafta güncellemeler ile sürekli yeni içerikler aldığını ve ünlü yayıncılar tarafından da oynandığını düşünürsek Epic Games’in ne kadar başarılı adımlar attığını da görebiliriz. Eş zamanlı oyuncu sayısı bakımından da 8.3 milyon oyuncu tarafından oynanan Fortnite milyonlarca dolar kazanmaya devam ediyor.

Sezon 7 ile kitlesini artırmaya devam edecek olan yapım, bir kaç gün sonra 7’nci sezonunu da oyunculara sunacak. Yüzde 60’lık bir artış ile kitlesini 200 milyona ulaştıran yapım v6.31 sürüm numaralı güncellemesini de bugün oyuncularına sundu.

Güncellemenin getirdiği yeniliklere buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.