Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’ın İstatistik Sistemi Güncellenecek!

Fortnite oyuncularına daha detaylı istatistik bilgiler sunacak.

Kuşkusuz günümüzün en çok oynanan oyunu olan Fortnite tüm platformlarda 200 milyon aktif oyuncuya sahip. Geçtiğimiz yıl en çok gelir elde eden oyun olarak da haberlerde kendine yer bulan yapım, aldığı sayısız güncelleme ile yeni içerikler ve özellikler almaya devam ediyor. Yapım son olarak mevcut olan istatistik sistemini güncelleyerek oyunculara daha fazla bilgi vermeyi hedefliyor.

Fortnite’ın İstatistik Sistemi Güncellenecek 2

Her hafta aldığı güncellemeler ile oyunculara farklı içerikler sunan Fortnite günümüzde konsol, mobil  ve bilgisayar olmak üzere farklı platformlarda milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Yakında v7.40 güncellemesini oyunculara sunacak olan yapım bu güncelleme ile mevcut olan istatistik sistemininde değişiklikler yapacak. Epic Games resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklama da mevcut olan istatistik sisteminin veritabanının tüm platformlarda verimli bir şekilde çalışmadığını belirtiyor. Geliştirici ekip oyuna gelecek olan v7.40 güncellemesi ile mevcut sistemi güncelleyecek ve sisteme farklı istatistik bilgileri de ekleyecekmiş.

Oyuncular bu güncelleme ile oyun içerisindeki performanslarını daha sağlıklı ve detaylı bir şekilde takip edebileceklermiş. İstatistik sistemine gelecek olan güncelleme ile oyuna bazı özellikler de eklenecek.

Güncelleme ile istatistik sistemine neler gelecek?

1 – Oyuncuların tüm oynanış istatistikleri tek bir yerde tutulacak ve farklı platformlarda bu istatistikleri görebilecekler.

2 – Oyuncular istatistiklerini sınırlı süreli modlara göre ayrı ayrı gruplayabilecek ve görebilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.