Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’ın Güdümlü Füzesi Oyunculardan Tam Puan Aldı!

Fortnite’ın güdümlü füzesi oyuncular üzerinde ilgi uyundırıyor.

PlayStation 4, Xbox One, PC ve mobil platformda 45 milyondan fazla oyuncu tarafından oynana yapım dün sabah aldığı güncelleme ile birlikte yeni silahı olan güdümlü füzeyi oyun severlere sundu.

Fortnite’ın Güdümlü Füzesi Oyunculardan Tam Puan Aldı 2

Fortnite’ın 3.4 sürümü ile oyunculara yeni bir silah olan güdümlü füze sunuldu. Güdümlü füze oyunda yer alan normal roketatar silahının gelişmiş bir versiyonudur. Bu versiyon da güdümlü füze olarak tabir edilen silah oyuncular tarafından uzaktan kumanda ile kontrol edilebiliyor.  VG247’nin yaptığı habere göre oyuna gelen güdümlü füze standart roketatarla aynı özelliklere sahipmiş. Aradaki tek fark güdümlü füzenin kumanda yardımı ile kontrol edilmesiymiş.

Bilmeyenler için güdümlü füzenin bir özelliğinden de bahsedelim. Güdümlü füze sadece silah olarak değil de bazıları tarafından binek bir araçmış gibi de kullanılabiliyor. Yani söylemek istediğim şu: güdümlü füzeye dilerseniz binebilir ve harita üzerinde dilediğiniz ere gidebilirsiniz. Tabii güdümlü füzeyi bir yere çarpmadığınız sürece bunu yapabilirsiniz. Oyunculara keyifli anlar yaşatan güdümlü füze, kule yıkmada da oldukça başarılı bir silah olarak karşımıza çıkıyor. Oyunculara eğlenceli anlar yaşatan bu silah şuana kadar oyunculardan tam puan alarak bekleneni fazlasıyla verdi.

Güdümlü füze ile ilgili aşağıdaki videolara göz atmanızı öneririz.


Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.