Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’ın 5’nci Sezonu 12 Temmuz’da Başlayacak!

Fortnite’ın 4'ncü sezonu 29 Haziran'da tamamlanıyor.

Battle Royale modu ile 124 milyondan fazla oyuncuya sahip olan Fortnite, her geçen gün oyuncu kitlesini artırmaya devam ediyor.

Fortnite’ın 5’nci Sezonu 12 Temmuz’da Başlayacak 2

PS4, X1, PC ve İOS platformunda deli gibi oynanan Fortnite, mobil platformda 90 günde 100 milyon dolar gelir elde etmeyi başardı. 124 milyon oyuncu rakamlarını da deviren başarılı yapım, yakında 5’nci sezonunu da oyunculara sunacak. Fortnite’ın 4’ncü sezonu 29 Haziran’da sona erecek. 29 Haziran’da oyuncular Yüzde 100 oranında XP kazanabilecekler. Bugün yapılan haberler ile de Fortnite’ın 5’nci sezonunun ne zaman yayınlanacağı belli oldu.

PC Gamer’ın yapmış olduğu habere göre Fortnite’ın 5’nci sezonu 12 Temmuz’da başlayacak. Oyuncular 4’ncü sezonun son gününde sunulacak olan etkinlik ile yüzde 100’lük bir XP dağıtımı yapılacak. Yeni yama ile oyunculara yenilikler sunmaya devam eden Epic Games, en büyük rakibi olan PUBG’yi de solladı artık. PUBG 50 milyon oyuncu tarafından oynanırken, Fortnite 124 milyonu devirerek bu alandaki liderliğini sürdürmeye devam ediyor.

Fortnite’ın 5’nci sezonunda bizleri neler bekliyor şuan için detaylandırılmazken, önümüzdeki günlerde bu konuda resmi bir açıklama yapılabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.