Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’ın 11’nci Sezonu Ne Zaman? Tüm Bilinen Detaylar!

Fortnite'ın 11'nci sezonu 6 Ekim'de başlayacak.

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Fortnite 10’ncu sezonu ile rekabet dolu anlar sunmaya devam ederken oyuncular yeni sezonun ne zaman yayınlanacağını merak eder oldu.

Fortnite’ın 11’nci Sezonu Ne Zaman Tüm Bilinen Detaylar 2

Battle royale modunun en iyi temsilcilerinden bir tanesi olan Fortnite haftalık güncellemeler ile oyuncularına yeni içerikler ve etkinlikler sunmaya devam ederken oyunun 11’nci sezonu için de geri sayımlar başladı. Ne zaman yayınlanacağı konusunda net bilgilerin yer almadığı yeni sezonda yine oyunculara yeni içeriklerin sunulması bekleniyor.

PC Games N’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Fortnite’ın 10’ncu sezonu ne zaman sona erecek bilinmiyormuş. Ekim ayı içerisinde yayınlanması beklenen yeni sezonun çıkış tarihi ise 6 Ekim olarak tahmin ediliyormuş. Yeni sezon ile birlikte oyunculara daha fazla zorluk sunulacak, aynı zamanda yeni içerikler gelecek.

PlayStation Store’a göre Fortnite’ın 10’ncu sezonu 6 Ekim’de sona erecekmiş. Yani 6 Ekim yada 7 Ekim oyunun 11’nci sezonunu karşımıza çıkaracakmış. Her sezon olduğu gibi Fortnite Season 11 Battle Pass’te yine oyuncuları geniş bir ödül içeriği bekliyor olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.