Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’ın 11’nci Sezonu Ertelendi!

Fortnite'ın yeni sezonu 13 Ekim'de yayınlanacak.

Yeni sezonu ile oyuncular tarafından beklenmeye devam eden Fortnite bugün olumsuz bir haber ile gündeme geldi. 6 Ekim’de yayınlanması beklenen yeni sezon gelen haberlere göre ertelenmiş. Yeni sezon 13 Ekim’de lansmana çıkacakmış.

Fortnite’ın 11’nci Sezonu Ertelendi 2

Tam 10 sezondur dünyanın dört bir yanında milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Fortnite yeni sezon ile oyuncuları meraklandırmaya devam ediyor. Ne zaman çıkış yapacağı haftalardır bilinmeyen Sezon 11 ile alakalı bugün çarpıcı bilgiler ortaya çıkmış.

Eurogamer’ın haberine göre Fortnite’ın 11’nci sezonu 13 Ekim 2019 Pazar gününe ertelenmiş. Haberin detaylarına göre Epic Games bu kararı 10’ncu Sezonun Battlepass kullanımına olan ilgiden dolayı almış. Oyuncular Battlepass içeriklerini tüketmek için biraz daha zaman kazanmış olacaklar.

Yeni sezon ile oyunculara yeni zorlukların yanı sıra yeni kozmetik ürünler de oyunculara sunulacak olan içerikler arasında yer alıyor. Her sezon da olduğu gibi 11’nci sezonda da çeşitli iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri de yapılarak oyunculara daha iyi bir oynanış yapısı sunulacak.

11’nci sezonun karşımıza neler getireceği 13 Ekim’de yayınlanacak olan güncelleme ile ortaya çıkacak. Oyunun resmi web sitesi üzerinden yayınlanacak olan yama notları ile her türlü detaya ulaşabileceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.